Prestanite da se brijete: 0va žena vam pokazuje trik kako da se riješite neželjenih dlačica na tijelu i bikiniju (Foto)
Breaking News

Prestanite da se brijete: 0va žena vam pokazuje trik kako da se riješite neželjenih dlačica na tijelu i bikiniju (Foto)

Uklanjanje neželjenih dlačica može biti mukotrpno i neprijatno, naročito kada se koristi brijač ili vosak. Međutim, jedna žena na YouTube-u je podelila svoj domaći recept za uklanjanje dlačica koji je efikasan, lak za pripremu i ne zahteva upotrebu brijača ili voska. Ova metoda može vam pomoći da postignete savršeno glatku kožu bez dlačica.

Sastojci: 1 kašika sode bikarbone, 2 kašike limunovog soka, 1 kašičica paste za zube, 2 supene kašike vodikovog peroksida (3%)

Priprema smese: U činiju stavite jednu kašiku sode bikarbone, Dodajte dve kašike limunovog soka i primetićete da smesa počinje da peni, što je normalno zbog reakcije sode bikarbone i limunovog soka, miješajte dok se soda bikarbona ne rastvori u limunovom soku.

Dodavanje paste za zube: Kada se soda bikarbona potpuno otopi, dodajte jednu kašičicu paste za zube, Dobro izmešajte smesu dok ne postane homogena.

Dodavanje vodikovog peroksida: Na kraju, dodajte dve supene kašike vodikovog peroksida (3%), Ponovo dobro promešajte dok se svi sastojci ne sjedine.

Sipajte pripremljenu smesu u bocu sa raspršivačem, što će olakšati nanošenje na željena područja, Poprskajte smesu direktno na mesta sa neželjenim dlačicama, Ostavite da deluje 15 minuta kako bi sastojci mogli da prodru u kožu i oslabe dlačice.

Uklanjanje dlačica: Nakon 15 minuta, koristite gazu ili krpu da obrišete pjenu, trljajući je po koži, dlačice će ostati na gazu ili krpu, ostavljajući vašu kožu glatkom i bez dlačica.

Kada završite sa uklanjanjem dlačica, nanesite hidratantnu kremu na tretirana područja kako biste umirili kožu i obezbedili dodatnu hidrataciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *