Reakcija Dalilinog babe nakon njenog pomirenja sa Carem: Imao je žest0ku poruku za kćerku - "neka joj prenesu da je za mene mr'tva"
Breaking News

Reakcija Dalilinog babe nakon njenog pomirenja sa Carem: Imao je žest0ku poruku za kćerku – “neka joj prenesu da je za mene mr’tva”

Svi imamo prilike da pratimo dešavanja koja se tiču Dalile, Dejana i Cara. Cijela afera od kako je počela se nije smirila, Dalila više ne zna da li želi biti sa Carem ili Dejanom, a sada se povodom njenog odnsa sa Carem po prvi put oglasio njen otac.

Huso Mujić nije do prošle godine bio u mediji, nije nikada želio da  daje izjave, ali se onda morao oglasiti jer je njegova kćerka javno na nacionalnoj televiziji prevarila njegovog zeta, kojeg on smatra i gleda kao sina. On se odrekao Dalile, rekao je d će kuću dati Dejanu.

Onda se Dalila počela ponovo nakon što je ostavljena od strane Cara približavati Dejanu, pa je Huso rekao da bi najviše volio da se pomire i budu zajedno. Pružio joj je podršku i za Novu godinu, kako smo vidjeli.Sada nakon ovog što se ponovo pomirila sa Carem je rekao da je za njega mr’tva i da mu takva kćerka ne treba, nema ništa pameti i neće se više oglašavati, ovo je zadnje od njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *