Otjerajte muhe iz vaše kuće: Nemojte trošiti novac na kupovinu štetnih proizvoda (Recept)
Breaking News

Otjerajte muhe iz vaše kuće: Nemojte trošiti novac na kupovinu štetnih proizvoda (Recept)

Domaći sprej koji će otjerati muhe iz vaše kuće. Ne trošite novac za kupovinu štetnih proizvoda: Ukoliko imate pr0blema sa insektima, nema potrebe da koristite razna sredstva puna hemikalija.

Ta sredstva će naštetiti insektima, tim vašim nepoželjnim gostima, ali isto tako  upotreba tih sredstava može naštetiti vašem zdravlju i zdravlju ukućana. Još ako imate kućne ljubimce, trebate uzeti u obzir kakvo će dejstvo imati na njih.

Ovdje ćemo vam dati ideju kako da se riješite muha, ali i ostalih insekata uz domaći proizvod kojeg ćete sami napraviti.  Vrlo je jednostavno za napraviti. Uzmite dvije čaše vode i pomiješajte sa čašom sirćeta. Potom dodajte jednu kašiku eukaliptusovog ulja.

Možete ga naći u trgovinama. Pošpricajte po prostorijama u kojima se nalaze i vidjet ćete da ćete lako riješiti pr0blem.  Korisno  je znati da vam prriodna sredstva mogu itekako pomoći.Možete pomiješati vodu i nekoliko kapi eteričnog ulja lavande.

Osim toga što ćete dobiti prijatan miris bez upotrebe osvježivača zraka koji su inače puni št.etnih komaraca, dobit ćete sredstvo pomoću kojeg ćete se riješiti insekata, posebno komaraca, ali isti tako ćete otjerati miševe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *