"Svaki dan sam sa mužem imaIa 0dnose 10 puta, a 0nda nisam mogla više: Nakon 2 dana je pokazao pravo Iice, unakazi0 me, ne znam šta da radim"
Breaking News

“Svaki dan sam sa mužem imaIa 0dnose 10 puta, a 0nda nisam mogla više: Nakon 2 dana je pokazao pravo Iice, unakazi0 me, ne znam šta da radim”

Ja i moj suprug smo se upoznali na proslavi rođendana 40tog jednog našeg zajedničkog prijatelja, ja sam imala 36 godina a on 38 godina, sada smo godinu dana u braku, ali kako imam prilike da vidim, on stalno iziskuje se.ksualne odnose i mislim da je ovisnik o istim.

Kada smo se upoznali, poljubili smo se, bili smo zauzeti i on i ja, ali smo donijeli odluku da ćemo sve ostaviti i biti zajedno. To smo i uradili. Mene sada zanima i pišem na ovaj forum jer ja i moj suprug smo intimni i do 10 puta u toku dana, postao je opsjed.nut sa mnom, jedne prilike nisam željela da imam odnos s njim više od pet puta i on se počeo tresti.

Mene zanima šta da radim, izgleda da je moj suprug ovis.an od mene, želi mene stalno, da li da mu udovoljim ili da tražimo sturčnu pomoć? – početak je ispovijesti, ostatak u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *