SkandaI: PaIma gostovao uživo u emisiji, a onda izlanuo 0vo o Ceci i Arkanu - nastao muk u studiju, javnost ostala zatečena
Breaking News

SkandaI: PaIma gostovao uživo u emisiji, a onda izlanuo 0vo o Ceci i Arkanu – nastao muk u studiju, javnost ostala zatečena

Par koji je zasigurno jedan od rijetkih koji je povezan kako sa kr1minalom tako i sa p0dzemljem su bili Ceca i Arkan, oni su uspjeli na sebe da skrenu veliku pažnju, a kako smo imali prilike da ispratimo Arkan je prije svoje sm’rti proglašen i za ra’tnog zI0činca.

Kako smo poslije imali prilike da pratimo, ceca je na nekim prostorima, tačnije na onim gdje su Arkana proglasili ne.prijateljem postala nep0željna i ikada nije održala nastupe. On je kako znamo bio dobar sa p0litičarima, a jedan od njih je poznati p0litičar PaIma, koji nema dlake na jeziku i koji uvijek kaže šta misli. On je gostovao u jednoj emisiji pa se dotakao pr0šlosti između ostalog Cece i Arkana.

On je rekao kako nikada nije imao prilike da prisustvuje negdje gdje je neko nešro l0še rekao o njemu, svi su ga kako on kaže voljeli, čak su nakon sm’rti odmah otišli kod Cece da iskažu tugu i pitaju trebali joj nešto.. Rekao je da su se mnogo voljeli i da je Ceca jedna jedina koja je pred bilo kim mogla da mu kaže bilo šta, a da se on na to samo nasmije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *