Bivšoj ženi evrići, misteri0zna osta praznih ruku: Evo koliko će bivša Džejova žena dobijati svaki mesec - svi u čudu, otkud joj to (Foto)
Breaking News

Bivšoj ženi evrići, misteri0zna osta praznih ruku: Evo koliko će bivša Džejova žena dobijati svaki mesec – svi u čudu, otkud joj to (Foto)

Kada je u pitanju Džej imali smo prilike da ispratimo mnogobrojne informacije koje su ovih dan anakon sah’rane kružile po portalima, idalje se za neke ne zna tačno da li je istina ili ne. Svi znamo da je iza sebe ostavio kćerke ,unučad i bivšu ženu Nadu, ali svima je za oko zapala Andrijana, koja se našla i na p0sm’rtnici kod Džeja.

Kako ona tvrdi oni su 20 godina bili prijatelji, mada joj niko ne vjeruje. Kad aje bila sah’rana imali smo prilike da vidimo kako je ona u dobrim odnosima sa Džejovom bivšom ženom Nadom, pa smo nda zaključili da su možda i bili prijatelji.

Džej je svoje doprinose uplaćivao u Austriji kako prenose mediji, a prije 3 godine mu je tamo zbog 0peracije u Beču odobrena invaIidska penzija, koja sada pripada njegovoj bivšoj ženi, jer je takav austrijski zakon. Džej se nije poslije ženio, oni su bili u dobrim odnosima i to su neki uslovi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *