Otišle su kod frizera i rekle mu da radi šta hoće: 0vakve su izašle iz salona, oduševit će vas (Foto)
Breaking News

Otišle su kod frizera i rekle mu da radi šta hoće: 0vakve su izašle iz salona, oduševit će vas (Foto)

Žene otišle kod frizera i rekle mu da radi šta hoće. Ovakve su izašle iz salona: Promjena frizure je zaista velika promjena. Neodgovarajuća frizura može da učini da izgledamo starije, neurednije… Dok prava frizura može da učini da izgledamo puno ljepše.

Ako niste sigurni šta vam stoji, a šta ne, možete se obratiti stručnjaku. Ovdje vam donosimo slike žena prije i nakon promjene frizure. Slike su nastale u jednom salonu u Rusiji. Ono što je interesantno jeste da osobe koje vode salon, rade sve na svoju ruku.

Tačnije,  mušterije im sve prepuste, bez da se miješaju u to.  To mnogima ne bi odgovaralo vjerovatno jer obično želimo da kontrolišemo kako neko radi, pogotovo kada je riječ o našoj kosi, našem izgledu.

Izgleda da ovaj princip rada nije pr0blem u tom salonu jer mušterije nemaju strah da će nešto ispasti l0še i raz0čarati ih. Ovdje vam donosimo slike koje pokazuju tu transformaciju. Složit ćete se da su ove promjene zaista bile potrebne i da su rezultati zaista zapanjujući. Pogledajte o čemu je riječ:

I, šta kažete? Koja vam se frizura ovdje posebno sviđa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *