Naizgled normalna slika krije jedan bizaran detalj: Kad shvatite o čemu se radi uhvatit ćete se za glavu (Foto)
Breaking News

Naizgled normalna slika krije jedan bizaran detalj: Kad shvatite o čemu se radi uhvatit ćete se za glavu (Foto)

Naizgled normalna slika krije bizaran detalj. Kada shvatite o čemu je riječ, uhvatit ćete se za glavu… Ova slika je naizgled normalna. Tri djevojke koje sjede na klupici u parku.

Ipak, ako pogledate malo bolje, vidjet ćete nešto što nije uredu. Jedan detalj koji se ne uklapa. Pogledajte ovu sliku i recite da li uočavate taj detalj:

Ujedno, ova slika može da vam posluži da testirate svoju moć zapažanja. I, da li ste primjetili u čemu je fora? Pogledajte tu klupu, pogledajte je bolje. Na čemu one zapravo sjede? Ne vidimo ništa, a vi?

Ova fotka je zato mnoge zbunila, iako odmah nisu svi mogli da primjete taj detalj. Kada su primjetili, onda su počeli da komentarišu. Mnogi su rekli da je onda fotka sigurno namještena, a onda su se pojavila i druga mišljenja.

Neki su rekli da ova klupa ima minijaturne podeste na izvlačenje. Oni se baš  ne vide i onda slika izgleda tako kako izgleda. Još nije otkriveno o čemu je zapravo riječ. Njihova slika je postala popularna na društvenim mrežama baš zbog ove klupe i što se ne može odgonetnuti gdje to  sjede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *