Vic dana: Deda u javnoj kući
Breaking News

Vic dana: Deda u javnoj kući

Ulazi djed sa štapom u javnu kuću. Jedva hoda. Na vratima ga pitaju: “Što si došao djede?” “Htio sam da provedem malo vremena sa jednom od ljepotica.” Na to mu odgovaraju: “Ma bježi kući! Ti si svoje odradio.” Na to će djed:” A jesam? Ništa onda, da platim.”

Bonus: “Napravila sam jednu veliku grešku. Dobrog momka, momka kojeg volim sam ostavila zbog drugog. I to zbog novca.  Privukli su me pokloni, moć. Mislila sam da će mi taj drugi pružiti više i da ću uz njega imati ono o čemu sam sanjala. I jesam, ali ne i ljubav.

Vozila sam skupo auto, ali auto nije bilo moje. Hvalila sam se stvarčicama koje sam dobijala. Stvarčicama koje nisam sebi priuštila, već ih je neko drugi priuštio. Večere u skupim restoranima kojima sam se hvalila na Instagram storijima, kojima nisam znala cijene jer nikada nijedan račun nisam platila.

Možda to nekim djevojkama zvuči primamljivo, ali nije tako krasno. Meni jeste na početku bilo, ali kasnije sam shvatila šta sam uradila i šta sam izgubila. Poslije nekoliko mjeseci sam bogatašu dosadila i ubrzo je na mom mjestu bila neka druga sponzoruša.

Bolje  da sam radila na sebi i imala ciljeve da sama sebi obezbjeđujem takav život, a ne da me neko finansira i onda šutne kada mu dosadim.  Momak kojeg sam ostavila je našao drugu djevojku koja ga cijeni.

Našao je dobar posao i zajedno će živjeti u inostranstvu. Ne zaslužujem ga. Kajem se, ali sada nemam pravo da mu se miješam u život.  Samo znam da istu grešku neću ponoviti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *