Brenin sin u vezi s poznatom pjevačicom: Iznenadit ćete se kada vidite ko je u pitanju (Foto)
Breaking News

Brenin sin u vezi s poznatom pjevačicom: Iznenadit ćete se kada vidite ko je u pitanju (Foto)

Brenin sin u vezi sa poznatom pjevačicom, objavljena slika… Stefan Živojinović je navodno u vezi sa pjevačicom Gabrijelom Pejčev. Gabrijela je učestvovala u Pinkovim Zvijezdama, a kasnije je bila i učesnica rijalitija Farma.

Kako se priča, Gabrijela se već duže vrijeme sviđa Stefanu. Kažu da se i Breni dopala, te da nema ništa protiv nje. Evo kako pjevačica Gabrijela Pejčev izgleda:

Bonus: “Prevario sam je.  Bio sam pijan. Kada sam došao kući, vidjela je ruž na košulji. Nisam je lagao, priznao sam šta sam uradio.  Rekao sam joj istinu, Plakala je, vrištala da me mrzi.  Ujutru je pokupila stvari i otišla.

Nisam je više vidio. Svo vrijeme me grizlo to što sam uradio. Prije neki dan sam vidio njenu majku. Vodila je za ruku dječaka.  Pitao sam čijeje dijete , rekla je da je Anino. Pitao sam za nju, a onda je počela plakati.

Rekla je da je Ana umrl.a na por0đaju. Dječak je moj sin, a Ana je bila trudna tri mjeseca kada me napustila.  Mali sada živi sa mnom, a Anu nikada nisam prebolio. Niti sam sebi oprostio.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *