Uradila usne, korigovala veliki nos, sredila obrve, auu Ijudi: Pogledajte kako je Jovana Jeremić izgledala prije 10 godina - hit slika
Breaking News

Uradila usne, korigovala veliki nos, sredila obrve, auu Ijudi: Pogledajte kako je Jovana Jeremić izgledala prije 10 godina – hit slika

Kada pomenemo Jovan Jeremić moramo da kažemo kako je ona skrenula enormnu pažnju na sebe od kako vodi jutarnji program na tv pink. Naime, ona se u toku emisije ponaša kako komentarišu šroke narodne mase neprikadno a Mitrović joj sve to dozvoljava samo da bi digla gledanost.

Jovana je kako znamo godinama prije Pinka radila na tv happy i bila druga osoba, izgledala je drugačije, a morala se i ponašati drugačije, jer su čelnici bili strogi. Ona se sada sama prisjetila tog vremena, da li joj nedostaje ili ga se samo rado sjeća?

Iznad teksta vidite kako je nekada izgledala, ljudi su ovu fotografiju dijelili i pisali kako je promijenila zapravo zadnjih nekoliko godina lični opis. Kako je veliki nos, usne, lice iz0perisala. Koje je vaše mišljenje o ovoj voditeljici? Kako je vi vidite?

Jovana je sama rekla da joj nije bitno kako je komentarišu, bitno joj je da je svi primjete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *