MOJ MUŽ SPAVA S DRUGIM ŽENAMA I TO MI NE SMETA: Govori mi kako da se OBLAČIM, ja sam DOMAĆICA i radim sve da bude SREĆAN!!(VIDEO)
Breaking News

MOJ MUŽ SPAVA S DRUGIM ŽENAMA I TO MI NE SMETA: Govori mi kako da se OBLAČIM, ja sam DOMAĆICA i radim sve da bude SREĆAN!!(VIDEO)

Monica Haldt (37) iz SAD-a ponosna je supruga dvije godine starijeg Johna, bez obzira na to što on vodi ljubav s drugim ženama jer joj je suprug i njegovo zadovoljstvo na prvom mjestu, a voli biti “pokorna kućanica” Kad je on sretan, sretna sam i ja.

Volim vidjeti svog muža sretnog i mislim da u tome nema ništa loše. Mislim da su muškarci i žene različito stvoreni i zaista nema ništa loše u prihvaćanju te činjenice, niti tu ima ičega ponižavajućeg.

Tako smo živjeli stoljećima, a tek sada ljudi mrze ovakav način života – kaže Monika i dodaje:

OVDJE

– Što se spavaće sobe tiče, ja sam jako submisivna, a on je dominantan. Sviđa mi se kada muškarac preuzme inicijativu i uzme ono što želi. Uvijek sam mu na raspolaganju i to mi se sviđa.

napomenula je i dodala kako suprug uvijek pazi na njezine potrebe i želje, a to joj je jako privlačno. Kako kaže, ne smeta joj intimni odnos s drugim ženama dok posprema kuću.

– Njegovo spavanje s drugim ženama doista je mali dio naše veze. Nemam ništa protiv – rekla je, a John je dodao:

– Monica je cool s tim, a i ja sam bio cool s tim. Mislim da bi mnogi muškarci htjeli tako živjeti. To nam je u genima, tako smo programirani.

aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *