GDE ONA DOĐE TU TRAVA NE RASTE: Snimak sa nastupa naše pevačice ZALUDEO MUŠKARCE, pogledajte kako UVIJA KUKOVIMA (VIDEO)
Breaking News

GDE ONA DOĐE TU TRAVA NE RASTE: Snimak sa nastupa naše pevačice ZALUDEO MUŠKARCE, pogledajte kako UVIJA KUKOVIMA (VIDEO)

Pjevačica Tea Tairović započela je svoju američku turneju, a snimka s njenog nastupa u Chicagu zabljesnula je internetom, što zbog njezine haljine, što zbog komentara o davanju napojnica.

Tea je već održala nastup u Chicagu, pred prepunom dvoranom, brojnim našim ljudima koji tamo žive i rade, a video s nastupa pokazao je kako se dotjerala, plesala i zarađivala.Iako za ovakav nastup.

Nije uobičajeno da pjevačice dobivaju napojnice od posjetitelja kluba, uspjela je i Thea, koja je u jednom trenutku snimljena kako pleše i mazi svoje tijelo, a potom i ljubi novčanice.

OVDJE

Thea je uzela nekoliko stotina dolara, a izazovnim plesom u Duga uska haljina koja je istaknula njenu isklesanu figuru, “zaludjela” je publiku.

Zbog dijela u kojem se vidi kako zavodljivo pleše, vrti bokovima, ali i ljubi novčanice, nastao je kaos u komentarima.

“Koliko on voli novac, nevjerojatno”, “Brutalan si, nije ti ovo ništa”, “Bravo, Bombo im pokupi sve pare”, samo su neki od komentara…

aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *