MUŠKARCI SE PREZNOJE NA POMEN NJE, A SADA ISPRSILA GRUD1 I ODUVALA KONKURENCIJU: Da li su prave ili FEJK? (FOTO)
Breaking News

MUŠKARCI SE PREZNOJE NA POMEN NJE, A SADA ISPRSILA GRUD1 I ODUVALA KONKURENCIJU: Da li su prave ili FEJK? (FOTO)

Jedna od najljepših sportašica planeta, Amerikanka hrvatskih korijena i bivša golferica Paige Špiranac, izgradila je impresivnu karijeru influencerice.

Paige ima gotovo četiri milijuna pratitelja na Instagramu, a s obzirom na to kako izgleda, nije ni čudo da je toliko ljudi opsjednuto njome i žele uživati ​​u sadržajima koje objavljuje, uostalom, nadimak “Kurnjikova golferica” ​​najbolje opisuje njezin izgled i popularnost .

Jedna je od najatraktivnijih igračica u povijesti sporta, često izaziva buru na internetu svojim pro tivnim fotografijama, au prvom planu su, naravno, uvijek njezine velike obline.

Svjesna je toga i sama, a sada je na učestale prozivke obožavatelja odgovorila da je povećala grud1. “Moje grud1 su prave, samo sam se udebljala”, objasnila je Paige, kojoj je dosta pitanja jesu li njezine obline prave i ima li implantate u grud11ma.

“Grud1 su mi se povećale, ali ljudsko tijelo je nešto čarobno” rekla je ova 29-godišnja ljepotica. U rujnu se osvrnula na stalne kritike koje dobiva na račun svoje odjeće, jer je poznato da nosi kratke komade odjeće i izgleda vrlo atraktivno. “Prije sam se bavila gimnastikom igranje golfa.

Bilo mi je tako ugodno nositi spandex (sintetičko vlakno poznato po svojoj elastičnosti) jer sam se osjećao udobnije i lakše.”

aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *