Rasipa se sa parama po Beogradskim klubovima, dika ćaće svoga: 0vo je sin Aleksandra Vučića - žene mu se same pod noge bacaju
Breaking News

Rasipa se sa parama po Beogradskim klubovima, dika ćaće svoga: 0vo je sin Aleksandra Vučića – žene mu se same pod noge bacaju

Moramo da kažemo kako svi imaju različito mišljenje kako o samom Vučiću tako i o poslu koji on obavlja. Danas kako vidite pišemo o njegovom starijem sinu kojeg je dobio u svom prvom braku, koji nažalost nije opstao.

Ranije se mediji nisu toliko bavili poIitičarima, niti su se široke narodne mase zanimale o njima. Prije se niko nije pitao šta radi sin našeg predsjenika, dok danas svi poIitičari su kao javne ličnosti, mediji prenose sve detalje njihovog privatnog života jer se široke narodne mase zanimaju za to:

Danila možete da vidite na fotografiji iznad ovog teksta, on je kao mlađi hodao po spIavovima pravio probleme, opijao se, kako saznajemo, sve je to mogao da radi, jer mediji tada nisu stavljali njemu etiketu, i Vučić je mogao mirno da spava. Sada kada mediji prate i privatne živote, Danilo živi sasvim pristojno, kako saznajemo ,toliki je zavodnik da mu se djeovjke same bacaju pod noge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *