Prijovićka prije slave i luksuza živjela u 0voj kući: 0stat ćete u čudu kad vidite u kakvim je uslovima ona odrastala - isplivale slike
Breaking News

Prijovićka prije slave i luksuza živjela u 0voj kući: 0stat ćete u čudu kad vidite u kakvim je uslovima ona odrastala – isplivale slike

Kada pomenemo javne ličnosti, svi misle da su oni živjeli oduvijek u luksuznim kućama, da su imali mnogo novca, ali istina je nažaIost suprostna, u skoro 70 posto slučajeva.

Kada neko nema novca, on izraste ili u siromašnog čovjeka ili u bogatog. Jedni prihvate svoju sudbinu a drugi se trude da je promijene, a Aleksandra je spadala u ovu drugu grupu ljudi. Ona je sada jako bogata, ali kada vidite gdje je odrasla, nikad ne biste vjerovali.

Jednom prilikom su mediji došli do njene rodne kuće u Bajšu, ona i sada zna tmo otići u posjetu, tamo žive njeni najbliži. U njenoj sobi su idalje njene igračke to niko ne smije da dira, pogledajte:

Kako saznajemo od komšija kao djevojčica je bila jako mirna i povučena, ali njena baka je bila stroga, nije mogla drugačije s njom. Svi znamo da su njeni roditelji rastavljeni ali kako je ona rekla to nikad nije uticalo na njeno odrastanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *