Udaje se Ruška Jakšić: "Trojicu sam strpaIa p0d zemIju, vrijeme je za novu Ijubav, osjećam se kao djevojka" - gr0f ItaIije mlađi od nje 36 godina
Breaking News

Udaje se Ruška Jakšić: “Trojicu sam strpaIa p0d zemIju, vrijeme je za novu Ijubav, osjećam se kao djevojka” – gr0f ItaIije mlađi od nje 36 godina

Kada pomenemo njeno ime, moramo da kazemo kako je oduvijek bila posebna kako u ocima muškaraca tako i u očima zena. Kao što vidite danas ćemo akcenat staviti na ljubavni zivot Ruške Jakšić koja je prema mišljenju mnogih više rođena da zivi na Zapadu nego na prostorima BaIkana.

Ona sama kaze da smatra da se rodila na ovim prostorima zato što joj je data šanda da se među tolikom masom istih istakne kao drugačija i sigurno je u pravu. Naime, njen emotivni zivot je bio jako uzbudljiv, njena prva ljubav je svima poznati Dejan Đurović. Nakon Dejana udala se za Lale Nadeždića kojeg je kako mnogi spekulišu mozda najviše voljela, s njim je kao plod ljubavi dobila kćerku kojoj su dali ime Ana.

Ona je Ani bila sve, to joj je bio kako sama kaze najtezi period u zivot. Ona je istakla i da se udala tri puta, da joj je bila treća sreća jer je s njim bila 13 godina u braku. Dodala je da planira da se uda 4ti put za gr0fa iz ItaIije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *