Bio je velika zvijezda narodne muzike, svoju sm'rt je predosjetio 0vom pjesmom: Malo ko zna za za nju, a da je danas živ imao bi 53 godine (Foto)
Breaking News

Bio je velika zvijezda narodne muzike, svoju sm’rt je predosjetio 0vom pjesmom: Malo ko zna za za nju, a da je danas živ imao bi 53 godine (Foto)

Ipče Ahmedovski je pjevač koji je na žalost svih nas otišao jako mlad, naime, on je bio pjevač sa neponovljivim vokalnim sposobnostima, a o njemu s ei danas dan priča sa velikom dozom poštovanja u svim krugovima estradnih ličnosti. Da je preživio sve što se desilo, danas bi imao 53 godine.

On je rođen 1966 godine, a život je iz.bio kao što je svima poznato u jednoj sao.braćajnoj nes.reći koja se desila 1994 godine, zato smo na samom početku istakli kako je jako mlad napustio 0vaj svijet. Kada je otišao na bolje mjesto imao je samo 28 godina, a sa 28 godina je napravio takve hitove koji se godinama poslije slušaju i cijene.

Kako saznajemo u to vrijeme je imao emotivnu vezu i trebao je da oženi Zlatu, dok je Esad Plavi njegov kolega trebao da oženi Zlatinu sestru. Esad je to usio da uradi, ali Ipče nažalost nije. Esad je poslije skrenuo i pažnju ljudi na jednu pjesmu od Ipčeta, kojom je kako kaže predosjetio svoju sm.rt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *