Dobili crne trojke, a oboje bijeli: Ženino objašnjenje je nešto najbizarnije što ćete ikad čuti - "nisam ga varaIa, nego sam previše.." (Foto)
Breaking News

Dobili crne trojke, a oboje bijeli: Ženino objašnjenje je nešto najbizarnije što ćete ikad čuti – “nisam ga varaIa, nego sam previše..” (Foto)

Oboje su bijeli, a dobili su crne trojke. Evo o čemu je riječ: Zamislite da ste i vi supruga bijelci,  a dobijete crno dijete.  To se desilo Šveđaninu po imenu Stephen Cukoldsson. Njegova supruga je rodila trojke, a djeca su crna. Oboje su bijeli, a u porodici nisu imali osoba koje su bile te tamnije puti.  To je bio veliki  š0k za sve. Svi su počeli pričati kako je očigledno da ga je onda žena prev.arila.

Mediji su se zainteresovali za ovaj slučaj, a novopečeni otac im je priznao kako je supruga često ostajala sama kući. On je radio u fabrici čokolade i kada bi ju zvao, ona se nije javljala na telefon. Govorila  bi mu kako ide na misu, ali to nije bio slučaj. Navodno su imali komšiju Afroamerikanca i kod njega je njegova žena često odlazila.  Jasno je da Stephen ne može biti njihov biološki otac, ali njihova majka ne prestaje sa svojim teorijama.

Ona ne želi da prizna šta se desilo i govori da je Stephen otac. Kao opravdanje je navela to da je njen muž jeo puno čokolade na poslu.  Na internetu nalazimo zajedničke slike Stephena i djece, tako da pretpostavljamo da je ostao uz njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *