Sad se bahati miIionima a jela hljeb star tri dana: Evo gdje je odrasla, kupala se u plastičnom koritu - sada ima đakuzi na svakom spratu napaćena duša (Foto)
Breaking News

Sad se bahati miIionima a jela hljeb star tri dana: Evo gdje je odrasla, kupala se u plastičnom koritu – sada ima đakuzi na svakom spratu napaćena duša (Foto)

Da je veliki broj poznatih ličnosti u svom djetinjstvu prošao jako l0še stvari priča se odavno. Mnogi pjevači, glumci i nisu imali najbolje djetinjstvo sa puno novca i zlatnim kašikama kao što sada žive, ali možda im je baš to pomoglo da postanu poznati i bogati.

Seka Aleksić je jedna od najbogatijih pjevačica, koja živi sa svojom porodicom u dvorcu, ali ona je kao što u samom naslovu piše bila jako sir0mašno dijete. U toku ra’ta je sa svojim roditeljima iz Zvornika koji se nalazi u Bosni otišla da živi u okolinu Šapca. Ona je bila jako mala kao i njen brat, majka je radila u to vrijeme, a otac je bio aIk0h0licar.

Priča se da je seka prvih 20 dan spavala u školi u koju su je upisali, jer u smiještaju gdje su boravili njeni nije bilo dovoljno kreveta. Nisu imali ni vode ni struje, ali bilo je ljeto, pa su se kupali u plastičnom koritu ispred kuce, tako je ona sa svojih 14 godina počela da pjeva, kako bi p0mogla svojoj porodici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *