Nekad bio najzgodniji i najpopularniji glumac, a onda je propao: Evo gdje je i kako izgleda sad (Foto)
Breaking News

Nekad bio najzgodniji i najpopularniji glumac, a onda je propao: Evo gdje je i kako izgleda sad (Foto)

Sigurno se neki od vas   sjećaju  perioda kada su meksičke serije bile veoma popularne. Sada su ih zamijenile turske serije, ali starije generacije se sjećaju kada su najpopularnije bile te meksičke serije.

Onda se sjećate glumca koji je obično tumačio glavne likove. To je William Levy. Mnogi su ga smatrali najljepšim glumcem.  Glmuio ej u mnogo telenovela i stekao veliku popularnost. 2011.  godine se pojavio u spotu za pjesmu “I’m into you” Jennifer Lopez.

Tada je poželio da pređe u Hollywood. Insistirao je na tome i odbijao uloge koje su mu se nudile u telenovelama. Kako izvori  navode,  bio je veoma rag0natan i mislio je da je svijet njegov. Da će se lako probiti u Hollywoodu.

Onda je shvatio da ljepotana pored njega ima mnogo. Tako su mnogi njegovi projekti ostali nezapaženi. Ono što je fanove raz0čaralo ejste to što je glumac smatrao da su mu uloge u telenovelama mrlje u karijeri.

Rekli bismo, mrlje s kojima je stekao svjetsku slavu i obogatio se. Navodno je glumac zbog svog ponašanja i pr0palih projekata upao u dugove i izgubio dva skupa auta i vilu 2016. godine.  Što se tiče ljubavnog života, u braku je sa glumicom Elizabet Gutierrez.

Navodno joj je mnogo puta bio nevjeran, prevario ju je čak i sa  nekadašnjom miss Meksika.  Elizabet mu je sve oprostila. Sa glumicom ima sina i kćerku. Danas William ima 39 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *