Muž radi u Njemačkoj i poslao mi je pare da renoviram kuhinju: Nakon što su završili plakala sam.. (Foto)
Breaking News

Muž radi u Njemačkoj i poslao mi je pare da renoviram kuhinju: Nakon što su završili plakala sam.. (Foto)

Muž mi radi u Njemačkoj. Majstori su mi sredili kuću i evo kako sada izgleda: Jednu ženu je veoma obradovalo to što  joj je muž poslao novac kako bi uredila kuhinju. Bila je veoma sretna i poslala mu je sliku kako bi mu pokazala kakvo je sada stanje. Za nju je to bio pravi poklon. Pogledajte kako je kuhinja prije izgledala, a kako sada izgleda:

I, kako vam se sviđa ovo uređenje? Razumijemo da je sretna zbog toga, ali da joj je baš to bilo ispunjenje sna je mnoge na društvenim mrežama začudilo.

Bonus: “Dopala mi se kolegica sa posla. Nisam želio to da priznam, ali je tako. Pr0blem je to što sam u vezi. Naravno nisam ništa pokušao, niti bih dok sam u vezi.  Nisam neko ko je neiskren, ko sjedi na dvije stolice. Tako da sam odlučio da prekinem vezu.

Mnogi su se čudili zbog toga. Prijatelji su mi govorili da sam budala.  Jednostavno nije sretna veza, ako mislite na jednu osobu svo vrijeme, a s drugom ste u vezi. Dao sam sebi priliku da budem sam, razmislim šta želim. Ne da svojom nepromišljenosti povrijedim više osoba, uključujući i sebe.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *