Aca Lukas došaoi u emisiju, 0no što je rekao o Nestoroviću š0kiraIo je sve: Ni voditelj nije mogao vjerovati
Breaking News

Aca Lukas došaoi u emisiju, 0no što je rekao o Nestoroviću š0kiraIo je sve: Ni voditelj nije mogao vjerovati

Aca Lukas je gostovao u emisiji Hit tvit i davao je svoje mišljenje o raznim temama. Vidjelo se da se u dosta toga ne slaže sa doktorom Branimirom Nestorovićem. U jednom trenutku dok je doktor pričao o K0r0na virusu, Lukas ga je prekinuo.

Rekao je da je slušao doktore i da je njega slušao, ali ako bude slušao šta mu priča o toj b0lesti,, um.rijet će od slušanja. Dodao je: “Video sam tvit Vlade Georgijeva da su nas ćorkirali.

Ja ne osećam da mi je bilo koje pravo uskraćeno.  Gde bi to Vlado išao da nije ćorkiran, nije mi jasno.. Ne treba mi doktor pričati istoriju bolesti da bi me izlečio.”

Doktor Branimir Nestorović je naišao na velike 0sude nakon prijašnjih kontroverznih izjava o k0r0na virusu. Umjesto da se situacija ozbiljno shvati,te da on kao stručnjak apeluje na stanovništvo, on i predsjednik su se na konferenciji smijali i uvjeravali sve kako je situacija bezazlena.

Čak je u jeku epidemije u Italiji pozivao ljude da putuju u Milano i da idu u šoping. Na nacionalnoj televiziji. Kasnije je rekao da se šalio, ali morate paziti šta govorite, pogotovo kada trebate očuvati integritet i kada ste svjesni koliku moć mogu imati vaše riječi.

Dvije sedmice nakon takvih izjava, situacija se mijenja. Predsjednik i doktor shvataju da situacija u Srbiji odmiče kontroli i poduzimaju mjere. I tada počinju sa izlikama da nikada nešto takvo nisu izjavili, iako postoje snimci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *