Koje dijete je razbilo vazu? Svi pogriješe, samo je jedan odgovor tačan, znate li? (Foto)
Breaking News

Koje dijete je razbilo vazu? Svi pogriješe, samo je jedan odgovor tačan, znate li? (Foto)

U zadnje vrijeme u našim člancima imate prilike da rješavate razne mozgalice. Kada je o mozgalicama riječ, one nas  potaknu na razmišljanje, a uz to i zabave. Pogledajte ovu sliku i probajte dati odgovor na to ko je razbio vazu. Vaš odgovor može otkriti neke stvari o vama:

A

Ukoliko ste pomislili da je ovo dijete razbilo vazu, onda znači da obraćate pažnju na detalje. Najočigledniji vam je izbor jer je napravio takav položaj.

Ipak, ne mora značiti da je baš on razbio vazu, možda jednostavno uvijek svi krivicu svaljuju na njega.  Moguće je da je tako ilustrovano kako bi vas zbunili i uvjerili da je baš on krivac.

B

Ova djevojčica gleda na dječaka A kao da je on krivac.  Dok neki smatraju da ga gleda na neki utješan način. Kako god, dobijamo utisak da je ona starija i da treba voditi računa o njima.

Ako ste pomislili da je baš ona krivac, to može značiti da ste vi savjesna osoba.  Tražite pravdu, iskrenost i nećete nikoga 0suditi bez da ne date priliku da vam objasni šta se dešava. Pravi ste prijatelj.

C

Kada pogledate ovog dječaka, zbog govora tijela se da zaključiti da se podsmijeva, ali i da se “izvukao iz nevolje”.  Ukoliko je ovo vaš odgovor, onda može značit da ste vi organizovana i ambiciozna osoba. Imate sposobnosti vođe.

D

Ova djevojčica jedina gleda u vazu. Pokazuje strah. I ona se boji kazne. Ako ste baš nju izabrali, to može značiti da ste odgovorna i pouzdana osoba. Svakog dana se trudite biti bolji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *