Sjećate li se Koke iz serije "Bolji život"? Pogledajte kako danas izgleda, godine su učinile svoje (Foto)
Breaking News

Sjećate li se Koke iz serije “Bolji život”? Pogledajte kako danas izgleda, godine su učinile svoje (Foto)

Sjećate li se Koke iz Boljeg života? Godine su učinile svoje, evo kako ona danas izgleda: Jelica Sretenović je glumila u kultnoj seriji:” Bolji život”. Da li ste gledali tu seriju? Starije generacije se kultne serije sigurno sjećaju.  Jelica je glumila Koku, a ta uloga ju je toliko obilježila da su je i poslije, u stvarnom životu, oslovljavali tako.

Jelica je imala veliku želju da se bavi glumom. Zato je zapustila srednju školu. Samo je razmišljala o prijemnom na Fakultetu dramskih umjetnosti. Odlučila je da napusti srednju školu i posveti se tome. Sekretar škole ju je zbog toga nagrdio, a ona je ipak postupila po svome.

Dok su njeni vršnjaci pohađali treći razred srednje škole, ona je postala student. Udala se sa 19 godina. Interesantno je što je na trećoj godini studija ostala u drugom stanju, a na predavanja je išla do zadnjih 10 dana prije poroda.

Također je izjavila da je prvu kćerku rodila u aprilu, a  na ispit iz jednog obimnog predmeta je izašla u maju i položila ga je sa ocjenom 9. Muž joj je pomagao  podržavao ju je. Evo kako Jelica danas izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *