Otac pregledao snimak sa kamere iz vrtića: Odmah je pozvao policiju kad je vidio šta vaspitačica radi (Video)
Breaking News

Otac pregledao snimak sa kamere iz vrtića: Odmah je pozvao policiju kad je vidio šta vaspitačica radi (Video)

Otac pogledao snimak sa kamere iz vrtića. Kada je vidio šta teta radi, odmah je pozvao policiju. U Kini su dvije vaspitačice vrtića 0ptužene za zl0tstavljanje djece. One su naime tukle djecu koja nisu htjela da spavaju u vrijeme popodnevnog odmora.

Jedan otac je otkrio da njegov trogodišnji sin im ožiljak na čelu. Odlučio je da ispita o čemu je riječ. Još jedan roditelj je vidio krvave 0grebotine kod svog djeteta. Insistirano je na video snimcima. Onda je otkrivena strašna istina.

Jedan od njih kaže da  je njegov sin bio spreman za spavanje. U tom trenutku je vaspitačica grdila drugo dijete, a on je bio radoznao i želio je da vidi šta se dešava. Tada je druga uzela jastuk i gađala njegovo dijete u glavu.

Zaista strašn0. Na snimcima se vidi kako jedna vaspitačica udara dijete u glavu i tijelo, dok druga šamara drugo dijete i tjera ga da legne. Zamislite koliko dugo bi ovo radile  da se nije ovako otkrilo.

Postoje veoma zli ljudi – Koji će zlostavljati i malu djecu i starije osobe. Nažal0st ovo nije prvi takav snimak. Pogledajte i sami strašne scene iz vrtića:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *