Prevarant se namjerno zabio motorom u auto, ali nije znao da je učinio veliku grešku (Video)
Breaking News

Prevarant se namjerno zabio motorom u auto, ali nije znao da je učinio veliku grešku (Video)

Prevarant se namjerno zabio skuterom u auto, a  onda je shvatio da je učinio veliku grešku. Jedan mlađi muškarac je sa prijateljem osmislio plan. Dogovorili su se da će se jedan od njih namjerno zabiti u auto koje prolazi, kako bi lažirali saobraćajnu nesreću.

Drugi bi trebao da bude svjedok.  Svjedok bi sve snimio i onda bi uzeli pare od osiguranja. Plan bi možda i uspio da vozačica nije imala auto kameru. Kad im je rekla da sve ima snimljeno, odmah su pobjegli. Mislimo da im neće to pasti više na pamet, pogledajte video:

Ljudi rade razne stvari kako bi dobili novac, izvukli neku korist. Nekada će i sami sebe dovesti u 0pasnost zarad cilja kojeg žele da ostvare. Mnogi ti potezi nas ostave u čudu i zapitamo se da li je realno da su to uradili.

Ovdje prevarantima nije pošlo za rukom da ostvare ono što su naumili. Nažal0st, često im uspije. Osmisle razne načine, dobro odglume žrtvu i onda izvrše prevaru. Ova vozačica im je pokvarila plan, ali ne znači da bi neko drugi shvatio šta se dešava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *