Brena ga pat0siraIa: Šamar pred kamerama, odzvanjala cijela prostorija - svi u nevjerici gledali, pa šta joj bi.. (Foto)
Breaking News

Brena ga pat0siraIa: Šamar pred kamerama, odzvanjala cijela prostorija – svi u nevjerici gledali, pa šta joj bi.. (Foto)

Kada je u pitanju ova BaIkanska zvijezda, moramo da kazemo kako je ona jedna od najuspiješniji pjevačica na domaćem etsradnom nebu. Mnoge mlade pjevačice koje su poželjele da ostvare sebe kao poznatu pjevačicu, kao što je Jelena K. su imale nju za uzor od samog početka karijere. Moramo da kazemo kako je Brena od samog starta svoje karijere za vrieme bivše JugosIavije umjela da napravi pravu stvar u pravo vrijeme i da se uvijek nađe na pravom mjestu i tako je skrenula odmah veliku pažnu na sebe što ni danas dan nije prestalo.

Ona je uvijek bila umjerena u davanju informacija iz svog privatnog života ali su mediji uvijek uspjeli d aiskopaju ponešto. Ona je sada kao što u naslovu vidite 0šamarila jednog voditelja u toku ispitzivanja-. Naime, da se razumjemo ovo je bio skeč u kome je on nju ptiao da li bi moghla odglumiti nekada ljutu ženu, pa je pitao kakav ej bio jedan od njenih bivši. Ona je odglumila veliki bi’jes, što kazu gledatelji vjeruju da je poželjela i od prave uraditi mnogo puta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *