Zgodna djevojka je stajala na kasi, a svi su gledali u zadnji džep njenih traperica (Foto)
Breaking News

Zgodna djevojka je stajala na kasi, a svi su gledali u zadnji džep njenih traperica (Foto)

Cura je stajala u redu za blagajnu, svi su gledali stražnji džep njenih trapericaPoderane traperice su veoma popularne. Može se reći da ne gube na popularnosti.  ipak, ova djevojka je te poderane traperice  podigla na viši nivo.

Bila je u supermarketu i privukla pažnju onim što je uradila. Oni koji su se tu zadesili su bili u čudu i nisu mogli to da ne primjete, a onda je neko slikao i objavio na društvene mreže. Slika je postala hit. Pogledajte zašto je sve nasmijala:

Ne znamo kako joj ovo nije smetalo.  Na društvenim mrežama smo mogli vidjeti razne slike. Neke od njih su nas ostavljale u čudu, neke nasmijavale, a neke š0kirale. Dešavalo se da se upravo u supermarketima vide najčudniji prizori.

Viđali smo osobe koje se pojavljuju u raznim izdanjima. Zapitali bismo se da li je riječ o skrivenoj kameri jer nam je bilo neshvatljivo da su se pojedinci odlučivali na te razne poteze.

Postavljala bi se pitanja zašto su radili takvo nešto i o čemu su razmišljali kada su donosili baš takve odluke. Vjerovatno se sjećate nekih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *