Gosti kafića bili su š0kirani ponašanjem konobara, pogledajte šta su napisali u knjizi žalbe (Foto)
Breaking News

Gosti kafića bili su š0kirani ponašanjem konobara, pogledajte šta su napisali u knjizi žalbe (Foto)

Gosti kafića su bili š0kirani ponašanjem konobara. Pogledajte šta su napisali u prigovoru… Desi se da gosti budu nezadovoljni ponašanjem konobara.  Ipak, mislimo da ovakvu pritužbu još niste vidjeli. Naime,  ovaj konobar je zaista radio veoma ružne stvari i pitanje je kako iste sekunde nije bio otjeran. Evo šta su gosti sve napisali:

Šta kažete? Mislite li da je uradio sve ovako kako su gosti napisali? Zaista užasn0. Zapitamo se kakvi se to ljudi nalaze oko nas i šta su sve u stanju da urade. Vjerujemo da nije više zaposlen, ali je pitanje kako prije nije reagovano jer ne vjerujemo da mu je ovo bio prvi ispad.

Kako smo već rekli, dešavalo se da budemo nezdovoljni ponašanjem konobara, pa da nam se zbog toga ne ide u taj ugostiteljski objekat, ali zaista je ovaj konobar pretjerao i trebalo bi ga tužiti zbog onoga što je radio.

Ne znamo kako mu je takvo ponašanje prije moglo proći  jer vjerujemo da su se i prije gosti na njega žalili. Kako i ne bi? Ni sami nisu vjerovali šta  je taj čovjek radio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *