0n je bio prvi muž Dragane Mirković, a ljubio je i njenu kolegicu: Evo zbog čega je završio i u zatvoru (Foto)
Breaking News

0n je bio prvi muž Dragane Mirković, a ljubio je i njenu kolegicu: Evo zbog čega je završio i u zatvoru (Foto)

On je bio prvi muž Dragane Mirković, a evo s kim je bio: Dragana Mirković je jedna od najvećih zvijezda regiona.  Ono što se također vezuje za njenu karijeru jeste to da nije bila praćena skandalima kao što je to slučaj sa mnogim njenim kolegicama.

Mnoge pjevačice preko skandala žele da dođu do naslova, ali to nije bio slučaj sa Draganom Mirković. Kada je riječ o ljubavnom životu,  pjevačica je preko 20 godina u braku sa Tonijem i imaju dvoje djece.  Što se tiče ljubavnog života prije Tonija, pjevačica je bila u vezi sa estradnim menadžerom Zoranom Bašanovićem.

Posao je bio taj koji ih je povezao,  a onda su započeli i ljubavni vezu.  I on je o njihovoj vezi govorio javno, te čak spomenuo da su se navodno tajno vjenčali kada su bili u Vegasu, ali to nije nigdje bilo zavedeno. Kako kaže, samo su se malo zezali s time.

Zoran je poslije Dragane bio sa njenom kolegicom Mirom Škorić.   Danas Zorana i Dragana nemaju nikakav kontakt.  Zoran se 2013. godine oženio i dobio kćerku. Njegova supruga se zove Bojana. Evo kako Draganina bivša ljubav izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *