Obrijao se nakon 8 godina, a reakciju njegove žene morate vidjeti (Video)
Breaking News

Obrijao se nakon 8 godina, a reakciju njegove žene morate vidjeti (Video)

Obrijao se prvi put nakon 8 godina, pogledajte kako je njegova žena reagovala: Eric Bandholz je Youtuber, ali i vlasnik američke firme  “Beardbrand”. Firma se bavi prozivodnjom sredstava za njegu i uređivanje brade.

On inače “fura” taj stil sa dužom bradom. Poslije osam godina se odlučio da je vrijeme za promjenu.  Odlučio se obrijati poslije toliko vremena i snimio kamerom. Ovdje možete da vidite kako je tekao preobražaj, te kako je njegova žena reagovala na ovaj potez:

Šta kažete? Kako vam se dopada promjena?  Kao da nije ista osoba.  Interesantno je to kako je velika promjena kada muškarac  obrije bradu. Da li  se slažete? Naravno, svako ima svoj stil.

Možete gledati i razne emisije u koje se prijavljuju osobe kojima je potreban preobražaj.   Imali smo prilike vidjeti kako te promjene dobro djeluju na takmičare. Jednostavno im je bila potrebna promjena.

Stručnjaci bi se angažovali, dali savjete u vezi promjene frizure, šminke, te oblačenja. Sama promjena frizure je velika promjena. Pogotovo kod žena. Kod muškaraca vidimo da osim frizure, veliku razliku može da napravi i brada. Tačnije, u ovom slučaju brijanje iste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *