Žena već mjesecima odbija da spava sa mnom i osavlja mi ovakve poruke: Sad sam je nadmudrio, napisao sam samo jednu rečenicu
Breaking News

Žena već mjesecima odbija da spava sa mnom i osavlja mi ovakve poruke: Sad sam je nadmudrio, napisao sam samo jednu rečenicu

Supruga već mjesecima odbija da spava sa mnom i uvijek mi ostavlja iste poruke: Jedan muškarac je bio og0rčen jer ga supruga mjesecima odbija.  Uvijek je imala neki izgovor.  Ona je ostavljala poruke kako je boli glava.

Ipak, ne znamo zašto je tako reagovala i da li je postojao neki drugi razlog zbog kojeg se tako ponašala. Nakon tih poruka koje mu je ona ostavljala, odlučio je da je nadmudri. Nakon što mu je opet kao izgovor navela glavobolju, on joj je napisao sljedeću poruku:

“Draga moja suprugo, pošto tebe kako vidim često boli glava, odlučio sam da u goste  pozovem svoju majku na jedno mjesec dana.  Ona tako nabere razne trave koje sve liječe. Nadam se da će i tebi pomoći.”

Šta vi mislite o ovome?  Kako biste reagovali da ste na njenom, a kako da ste na njegovom mjestu? Kada imate neke pr0bleme ili se ljutite na partnera onda to pokušajte riješiti na civilizovan način. Razgovarajte o tome, nađite zajedničko rješenje. Ukoliko se durite i ne govorite prave razloge za ljutnju, onda samo stvarate veći pr0blem i nesklad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *