U Hrvatskoj uslikali neponovljiv prizor, pogledajte šta je neko zalijepio na automobil (Foto)
Breaking News

U Hrvatskoj uslikali neponovljiv prizor, pogledajte šta je neko zalijepio na automobil (Foto)

U Dalmaciji su fotkali neponovljiv prizor. Pogledajte šta je neko zalijepio na automobil: Na društvenim mrežama možemo pronaći razne slike.  Neke od njih nas nasmiju, neke ostave u čudu, a neke i naljute ili zbune. Dosta neobičnih prizora je zabilježeno baš u Dalmaciji u zadnje vrijeme.

Sada vam donosimo još jedan čudan prizor koji je zabilježen na jednom automobilu u Dalamciji. Vjerovali ili ne, neko je odlučio da suši kupaći kostim na automobilu, a pogledajte samo kako su to izveli:

Ne znamo kako im je to palo na pamet.  Kada vidimo ovakve prizore, zapitamo se da li se neko žalio ili je ozbiljno mislio. Ovakvo nešto nam više liči na skrivenu kameru. Neke osobe se zaista dosjete čudnih ideja. Ono što nam  nikada ne bi na pamet, neko je isprobao i time se možda i pohvalio.

Zaista čudno, zar ne?  Ne bi nas čudilo da još neki komad odjeće ovako ne zalijepe. Zar je auto bilo jedina opcija, ako već nosu imali mjesta na štriku? Ili je neko jednostavno želio samo da se našali i nasmije druge.  Slika je naravno postala viralna kao što to obično biva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *