Žena ga pitala gdje se nalazi, a svojom slikom sve je nasmijao do suza (Foto)
Breaking News

Žena ga pitala gdje se nalazi, a svojom slikom sve je nasmijao do suza (Foto)

Žena je muža pitala gdje se nalazi, a on joj je odgovorio da je na bazenu i to sa “nekim kokama.” Ona je rekla da mu ne vjeruje, pa je tražila dokaz. Kada joj je poslao sliku, bilo joj je jasno o čemu je riječ. Njegov odgovor je nasmijao internet. Pogledajte i vi šta joj je poslao:

A mislila je da je laže.  Neki ljudi jednostavno imaju dobar smisao za humor, dok neki u tome ne uspijevaju. Ova slika je vrlo brzo obišla internet i nasmijala sve korisnike. Čovjek zaista ima smisla za humor…

 

Bonus:  “Drugaricu je vara0 dečko. Nije se ni trudio da krije jer je znao da će ova preći preko svega. Savjetovali smo je, govorili da joj takav tip ne treba, ali nije nas slušala. Ponižavala se, prelazila preko svega, nastavila vezu s njim, a s nama prekinula kontakt.

Poslije nekog vremena se počinje javljati, govoriti kako smo za sve bili u pravu. Da je p0griješila i tako  to. Sada kada su je svi šutnuli, sjetila se i mene. A do juče okretala glavu od mene, nije se željela ni pozdraviti. Kada bi je opet pozvao, opet bi bez razmišljanja potrčala njemu, a nas šutnula. Neće moći.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *